Excursie la vârsta a treia

0
130

În colaborare cu dna Director a Centrului Socio-Medical din jud. Giurgiu pe care îl vizităm aproape săptămânal, am decis ca ziua de 1 Septembrie, să o punem deoparte pentru o excursie împreună cu aceia dintre beneficiari care doresc și pot participa. Mulțumim lui Dumnezeu pentru timpul frumos și prielnic de care ne-am bucurat!

În excursie au mers 19 beneficiari si 10 insotitori (personal al Centrului si al Fundatiei și voluntari).

Împreună am vizitat parcul Comana care pentru beneficiari a fost o mare bucurie și au simțit că aerul și priveliștea din acest loc le-a făcut mult bine!

Împreună, unii cu pași mărunți, ca nenea M., căruia îi plăcea să contemple natura, alții cu pași vioi, precum nenea N., care ar fi fost în stare să meargă la maraton, unii în cărucior, alții sprijinindu-se în baston sau cu ajutorul unui voluntar, am străbătut aleile parcului, privind și admirând multele minunății ale naturii. Am privit la vegetația și fauna deltei Neajlov (1100 ha.): nuferi, stuf, rațe sălbatice, lebede și puii lor, am strabatut aleile cu plante aromatice și florile frumos amenajate de-a lungul traseului.

Am fost impresionați de varietatea copacilor plantați de-a lungul aleilor, de monumentele și clădirile frumos amenajate în incinta Parcului Comana. A urmat un popas pentru servirea mesei de prânz, după care ne-am îndreptat spre ultima porțiune de traseu până la autocar.

După 3 ore de ieșit în natură, beneficiarii s-au întors ”acasă”, așa cum spun ei Centrului Socio-Medical unde locuiesc.

Mulțumim sponsorilor pentru că ne-au ajutat să facem o zi deosebită acestor beneficiari, prin faptul că au suportat costul transportului și al mesei servite în natură!

Mulțumim conducerii Centrului pentru colaborarea de care ne bucurăm ca împreună să fim alinare și speranță pentru vârsta a treia.

Multumim și voluntarilor pentru ajutorul pe care ni l-au acordat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here