Căsătoria este umbrela sub care se adăpostesc mai multe generații: nepoți, părinți, bunici. Unele dintre aceste familii se confruntă cu numeroase necunoscute, deoarece nu au primit educația corespunzatoare pentru întemeierea unei familii.
Având în vedere că în majoritatea familiilor defavorizate se constată o lipsă acută de prieteni care să ofere suportul necesar pentru creștere și dezvoltare, oferim beneficiarilor sprijin prin consiliere, pe diferite teme de familie: relaţia de cuplu, relaţia părinte-copil, planificare familială, relația dintre dintre beneficiar și mediul exterior, etc.
Pentru o cât mai bună dezvoltare a membrilor familiei în cadrul acesteia, oferim consiliere şi pe alte teme: dezvoltare personala a copiilor si parintilor, sănătate, etc.
Acest program este posibil cu ajutorul voluntarilor – psihologi- care se implică cu toată inima în această activitate.
Consilierea presupune discuții pe teme de interes pentru beneficiar și axarea pe găsirea de soluții !
Trebuie să înţelegem că “nici o altă structură nu poate înlocui familia. Fără ea, copiii noştri sunt lipsiţi de orice temelie morală. Fără ea, ei devin niste analfabeţi morali a căror unică lege este eu-l”, după cum spune Charles Colson.
Rolul nostru ca şi Fundatie este de a crea o posibilitate de recuperare şi integrare în societate, de îndrumare și reîntoarcere a beneficiarilor la valorile de bază care pot stabili un echilibru în viața lor.
Venind în sprijinul acestor familii, de fapt sprijinim societatea, şi cel mai plăcut este când îmbinăm alinarea (partea practică), cu speranţa (partea de consiliere).

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBaby Help
Articolul următorDoneaza 2%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here