Our Community
Latest Photos
Latest Videos
Our Blog
Forum
Latest Events
CLOSE

Ridica-te și umbla

Fundatia Alinare colaboreaza cu Asociația pentru persoanele cu dizabilități „Ridică-te și umblă" in proiectele sale sociale.

Se participa la evenimente, si se promoveaza voluntariatul pentru activitatile sociale organizate de catre asociatie, pentru persoanele cu dizabilitati.

Asociatia își propune realizarea unui climat de familie între persoanele cu dizabilități locomotorii și de vedere, uniți prin prietenie, suferință, speranță, credință și dragoste.

In cadrul asociatiei sunt intalniri regulate la trei săptămâni ale membrilor Asociației la sediul din strada Mitropolit Dosoftei, 22 B-C, Sector 5, București, unde persoanele cu dizabilitati isi valorifica talentele, abilitatile profesionale si socializeaza.

Anual se organizeaza o tabara, si o excursie, de asemeni, se organizeaza ieșiri în natură, jocuri, activități recreative.

Asociatia isi proune corectarea percepției și imaginii despre persoanele cu dizabilități, medierea pentru instruire și calificare în vederea integrării persoanelor cu dizabilități în
activități remunerate. 

Beneficiarilor proiectului li se ofera asistenta sociala, indrumare psihologică, juridică și spirituală

Mai multe detalii:  http://www.ridicatesiumbla.ro/